Τα προϊόντα σοκολάτας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα αποστέλνονται κατόπιν συνεννόησης και μόνο με πρακτορείο με συντήρηση.

Η Εταιρεία

Αν η ζαχαροπλαστική, η αρτοποιία και η παγωτοποιία είναι το πάθος σας, ήρθατε στο κατάστημα με τους καταλληλότερους και πιο εξειδικευμένους ανθρώπους που θα χαρούν πολύ να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.


Από το 1977 βρισκόμαστε στην καρδιά της Κρήτης, την πόλη του Ηρακλείου και το πελατολόγιό μας απλώνεται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, σε ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, ξενοδοχεία και εστιατόρια.


Με μεγάλη μας χαρά δημιουργήσαμε ένα νέο κατάστημα της εταιρείας μας στο διαδίκτυο, για να βοηθήσει τους πελάτες μας να επιλέξουν τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στο κατάστημά τους, αλλά και στην ιδιοσυγκρασία των πελατών τους.


Στο κατάστημά μας θα βρείτε μία πλήρη γκάμα προϊόντων με πάνω από 2.500 ετοιμοπαράδοτα είδη και περισσότερους από 5.500 κωδικούς συνολικά που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες με γνώμονα πάντα την σχέση τιμής απόδοσης.


Τα προϊόντα μας θα ανανεώνονται πολύ συχνά και καθημερινά θα προσθέτουμε όλο και περισσότερους κωδικούς που μπορείτε να βρείτε στην εταιρεία μας και να παραγγείλετε μέσω διαδικτύου αλλά και μέσω τηλεφώνου.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψή σας στο κατάστημά μας και σας ευχόμαστε καλές αγορές.